Ahad, 22 Januari 2012

..

kosong kpale dah nk tarok title hape! lepas nie memang x betitle dah gamaknye setiap post kte..
lame gler kot rasenye x update blog..
sbb mr.berokband tetinggal kat kuale,,
ini semue mesti gare2 adinda kat kuale y x jemu2 berdoa moge2 kte tetinggal bb supaye dorg dapat on9..24/7!
ye..salahkan diorang..hahha

sadis je tetinggal bb kat rumah, nk buat lab lab pun kne pinjam bb ira,,
tu pun mesti ira mengenagkan kang x siap lab,,dengan markah2 die sekali terkubur..

lab membunuh dalam diam!!
sadis betullah tiap munggu pap..10 lab kne anta, mgu depannye tambah lagi..
letih sangat la sem nie..nak tido 10 jam sehari pun dah x sempat!!

nak ngadu pun nanti buat sakit telinge balik je..
klu cakap dengan yong,
paling x pun die cakap
"ah..kau yang lembik"
lau cakap ngan anje pulak die mesti kate,,
"ko yang rajin sangat nak blaja..x de siape suruh.."
haish...ape boleh buat memang betullah kte dah dijage n dipelihara bagai puteri,,
goyang kaki je kat rumah..
bile kat penang..hidup betul2 tebalik!
jangan lah salahkan kte kalau dah memang badan kte lemah yang amat..
sedih tau!!

kadang2 tengah makan nasi pun dalam otak dok merangke,,pas ni makan, pastu kne wat keje ,t mlm wat lab,,
sebelom tido pun dah x sempat nak berangan dating ngan edward atas pokok,,dah rangke jdual ..besok after subuh study tok test pagi luse,petang study tok test petang luse, malam study tok test malam luse..
say WHAT??
dah xde life woi sem nie...!!
jusco,sunway,karox..sume rindu dah ngan kte..
sabar yee..cuti sem ni kte jumpe...=)

minggu lepas tyme tengah tebok2 tanah..dah berape meter hujan turun menderu2!
tyme tu dah betul2 rse macam buat pengambaran bersamamu musim ke5!

kalau ngadu ngan paan die pun sibok..
kte ngadu penat wat lab,,die sibok ngan agenda fakulti,,
kte tension ade 3 test dalam mase sehari die pun nagis2 x dapat jawab test..kang penyudahnye berebot2 pulak nak menang hidop siape lagi sengsare! apekehalnye..

2 ulasan:

  1. hello!! im here...surprise tak balas blog kau..heheehe..

    BalasPadam
  2. eh..paan giler! lalalla~~

    BalasPadam