Jumaat, 25 Mei 2012

berjimbe di kuale

ye aisha..berjimbe, aisha ingat lagi x hari tu azira cakap berjimbe tu ape? ingat lagi x..? =P

ok others,
x..x ini bukan macam entry sebelom nie yang xde tujuan..
yang nie ade mesej nak disampaikan..
alahh macam ayat skema penerbit filem melayu, dalam filem ini ade mesej nak disampaikan *uwekss..
kte sarankan dari membazir mase tengok cerite yang takok lame baik korang bace blog kite, sekurang kurangnye x payah bazir sepuloh ringgit bayat duit tiket!

ha..mesej yang kte nak sampaikan esok hari jadi kte! haha..
jangan lupe wish tau..nanti merajuk 2 hari..xkan kawan kamu!!
ha..takot korang, eh..x mo, x mo nagis2..stop.
nanti nagis x comel,, dah la kte x kawan, jadi x comel..ha apeke malang nanti..
eh.. tapi kite yakin korang wish..korang kan sayang kite..alololo..so sweet tau korang!  *suare gedik macam fasha.

lantas semperna nak masok ke alam dewasa. ehem2!!
kte rase kite dah bersedia, acewah!
bersedia dari segi buat keputusan sendiri..hahaha, minggu lepas kite dah mengingkari arahan ayah,
lepas dari kenduri rumah raje, kte ikot rombongan cek kiah ke setia city mall.
memang cik kiah u olls..sebab g sane pakai baju kurung , kebaye, sunggoh jelite. boleh toleh 3 kali bakal mak mentue..! uhuu~~
ni kalau YB akhir tau anak die bejalan luar dari kuale x tahu ape akan terjadi,,
nasib puan noraini rilek je..muke tenang je bile kte kasi tahu,
kasi tahu pun bile dah balik, kire nasi dah jadi bubur la.. dah pergi pun, xkan nk lempang2 kan.
mak titew kan tayang titiw..kikikihh..


err..tahu,purse x match, jadi sesiape nak sponser purse baru semperna buf day yang ke 20 nie pun boleh, dialukan =P


mira nampak keriangan, mungkin seronok jumpe saye =D hahah.. 

mira ngan paan yang drive time nie,, gambar paan pun ade , tapi xdapat pelepasan..paan kalau nak letak gambar die kat open macam blog nie kene dapatkan cop kelulusan dulu..retis la katekan! haha

back to the topic, pasal ape tadi..
pasal dah bersedie nak masok 20 kan..ha, ade 1 lagi..haa..ade lagi salah yang kite buat,
haa..nie memang conferm mati kene kurung kalau YB akhir tahu,
atikah akhir keluar malam..syyuhh..diam2,
malam tadi keluar dengan paan n kimi,
sebab paan nak download apetah kan kitorang pun lepak mcd,
target dalam pukol 11 gitu ayah ambikla..tapi download x habis2 tau..
kite pun mesej en.ayah..
'ayah alang tido rumah paan err? ye? alang balik esok..'
"ok..baik2, esok pukol 8 pagi ayah ambik"
yeppi..bahgie..jadi dapat stay mcd lame sikit dalam pukul 1 gitu baru balik kot..
ni paan..paan mcm biase drive kte, sebab paan pun tayang titew =P


p/s kenape rase macam nak lempang diri sendiri atas beberape ayat gedik,aha..
ok u ollss.. i kuv u..i know u love me 2, x perlu mengakku ok wink! -,^






3 ulasan:

  1. i sungguh tak sangka ayat ayat yang you gunakan macam nih. kelaaaas kau senah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ayat y mane u> i x paham la ~~

      Padam